Glitterhetki

Kimalletta elämään

Glitterhetki tuo glittermeikit festareille ja glitterjuhlat syntymäpäiville, polttareihin, kisoihin, näytöksiin tai mihin vain piristämään päivääsi. Valikoimaamme kuuluu Glitternistin perusglitterit ja ekoglitterit. Glitterimme löydät myös Instagramista ja Facebookista nimellä Glitterhetki. 

Hinnastoon pääset tästä.

Glitterjuhlat

Synttärit, polttarit, häät, ihan mihin vain haluatkaan!

Glittersynttäreillä ykkös juttu yleensä on glittertatuoinnit ja polttareissa kasvo/vartalotimantit ja glitter yhdessä. Glittertatuointeja löytyy myös aikuiseen makuun.

Glittertatuoinnit kiinnitetään iholle sopivalla glitterliimalla ja sapluunalla. Glittertatuointi pysyy kauniina iholla monta päivää. Muuten vartalolla ja kasvoilla glitterin kiinnittämiseen käytetään yleensä vaseliinia.

Glitterhiuksiin/partaan käytetään vaseliinilla tai hiusgeelillä.

Suunnitellaan yhdessä teidän toiveisiin täydellinen glitterpaketti joko perusglittereillä tai ekoglittereillä. 

Ekoglitter

yli 90% luonnossahajoava

Ekoglitter on tehty kasviperäisestä selluloosasta ja sen valmistukseen käytetään ympäristöystävällisin metodein kasvatettua eurooppalaista eukalyptus -puuta. Ekoglittereitä voi käyttää iholla ja hiuksissa täysin samalla tavalla kuin muitakin kosmeettisia glittereitä, eikä tuotteista löydy jälkeäkään metalleista tai muistakaan myrkyistä. Pigmentti ekoglittereiden pinnalle tulee luonnollisilla väriaineilla ja itse kiilto glitterin pinnalle saadaan 0,1% alumiinipinnoitteella (vähäisiä määriä alumiinia esiintyy myös luonnollisena maaperässä). Alumiinipinta ei ole vaarallinen, koska ekoglittereiden tuotannossa käytetään täysin myrkyttömiä aineita, joten vaarallisia yhdisteitä ei pääse syntymään. Ekoglitterit ovat myös myrkyttömiä, vegaaneja eikä ekoglitter -sarjan tuotteita ole testattu eläimillä.

Glittergalleria