Kestopigmentoinnit

Kestopigmentoinneilla tehdään pysyvää meikkiä helpottamaan arkea.

Rajaukset vai tyvitäyttö eli lashliner?

Rajaukset tehdään ripsilinjan päälle, johon eyelinermeikki laitetaan.

Tyvitäyttö menetelmässä pigmentoidaan vain ripsien tyveen, jolloin saadaan kaunis tarkka linja ja luonnollinen lopputulos. Tämä tekniikka sopii kaikille silmämuodoille. 

Toimenpiteessä

Monia mietityttää ylä- ja alaluomen kestopigmentointi, kun pelätään neulaa ja kipua. Luomet puudutetaan etukäteen ja puudutetta voidaan tarpeen mukaan lisätä myös hoidon aikana.

Ensimmäiseen toimenpiteeseen varataan reilu 2h aikaa. Toimenpiteen alussa teemme konsultaation, jossa keskustelemme pigmentoinnin muodosta, väristä sekä sinun toiveistasi.

Käymme myös läpi toimenpiteen ja jälkihoito-ohjeet, jotka ovat osittain samanlaiset kuin kulmien pigmentoinnissa, voit tutustua niihin tästä.

Pysyvän lopputuloksen näkee vasta, kun iho on kokonan parantunut. Usein väriä lähtee ensimmäisen käynnin jälkeen pois, mutta tämän takia hoitokertoja varataan useampi. 

Kestopigmentoinnin esteet

Toimenpiteen esteenä voivat olla toiset toimenpiteet/hoidot (laser, Botox, täyteaineet, vahvat kuorinnat, kemoterapia) kolme viikon sisällä ennen toimenpidettä. 

Emme tee kulmia, jos olet raskaana, imetät tai olet alaikäinen. 

Diabetes, leukemia tai anemia ovat myös esteitä, myös jos sairastat tarttuvia tauteja tai sinulla on jokin hoitoa rajoittava lääkitys esim. verenohennuslääke tai Roccutan lääkitys 6kk sisään.