Kulmien laminointi

Saat kulmistasi näyttävät ja tuuheamman näköiset!

Kulmien laminoinnilla saamme kulmistasi näyttävät ja tuuheamman näköiset. Kulmat käsitellään taivutus- ja kiinnitysaineella ja tämän jälkeen kulmat kestovärjätään. Saatavana myös hellävarainen kasvipohjainen väri!

Laminoinnissa on tarkoitus asetella kulmakarvat toivomaasi muotoon. 

Kulmien laminointi 'kasvaa' ulos, eli hoidon pysyvyys voi olla jopa 8 viikkoa, mikä on normaali kulmakarvan elinkaari. Hoito on hellävarainen, joten sen voi uusia milloin vain.

Hoito toimii parhaiten kulmiin, joissa on paljon karvoja. Voit ottaa meihin yhteyttä ja halutessasi lähettää meille kuvan kulmistasi.

Käytössämme on Ruthie Bellen kulmien laminointi menetelmä, joka markkinoiden hellävaraisin, hoitavin ja iho/karvaystävällisin tuotemerkki.

Ruthie Bellen tuotteet ovat valmistettu huippu laadukkaista ainesosista Saksassa ja täyttävät EU:n asetukset.

Tuotteet ovat myös vegaaneja, eivätkä ole testattu eläimillä.

Ennen laminointia

Olet vähintään 16-vuotta.

Öljyjen käyttö kulmakarvoissa voi vaikuttaa laminoinnin lopputulokseen. Öljy voi tehdä karvaan öljykalvon, jolloin käsittelyaineet eivät välttämättä pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti.

Kulmien laminointi tekee karvoista huokoisemmat, jolloin kestoväri tarttuu niihin normaalia vahvemmin ja kulmat voivat olla tummemmat 1-2 päivää. Tämä kuuluu asiaan ja suosittelemme ottamaan palvelun 4 päivää ennen tärkeää menoa, jos haluat että väri haalistuu hieman.

Laminoinnin jälkeen

Meidän laminoinnin jälkeen ei tarvitse välttää kastelua tai saunomista! 

Esteet laminoinnille

  • raskaus ja imetys
  • sytostaatti- ja sädehoidot